UW BOODSCHAP OP DE JUISTE PLEK

HET POSTVERWERKINGSBEDRIJF SINDS 1978
Breaking!

Vanaf 1 januari 2020 gaan wij door als

Binnenkort meer nieuws

POST VERZENDEN

Voor de ene mailing is de matdatum het belangrijkst, voor de andere lage kosten. Wij doen al 40 jaar zaken met diverse nationale en internationale postbedrijven. Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren welke postdienst of service het meest geschikt is voor uw mailing.

POST BUITENLAND

Distrimail de specialist op het gebied van buitenlandse post. Niet alleen de verzending op zich, maar ook het advies geven over bijvoorbeeld de portokosten is ons dagelijks werk.

BESTANDSVERWERKING

Experts in Excel, dat is waar Distrimail voor staat. Of het gaat om ontdubbelen, personaliseren, postcodecheck (ook internationaal), spelling, punten en komma’s, het kan allemaal. Ook het opschonen van bijvoorbeeld leveranciersbestanden of klantenbestanden behoort tot de mogelijkheden.

DRUKWERK

Ook het verzorgen van het drukwerk dat onderdeel uitmaakt van de direct-mail is in het dienstenpakket van Distrimail opgenomen. Een netwerk van drukkers, lokaal of landelijk actief, wordt ingeschakeld, waarbij de perfecte prijs-kwaliteit verhouding uitgangspunt is.

VOORRAADBEHEER

Niet alleen opslag, maar ook het managen van de voorraad kan aan Distrimail uitbesteed worden. Het beheer, zoals het in de gaten houden van de hoeveelheden en het op tijd aangeven van eventuele tekorten, kan zodoende uit handen worden gegeven.

DIGITALE ACTIVITEITEN

Alles wat gedrukt is, kan door Distrimail ook online worden gepubliceerd. Zelfs volledige tijdschriften worden ingescand en bijvoorbeeld als interactieve PDF verspreid. Kortom, ook online staat Distrimail haar mannetje.

HET WERK

Onze dienstverlening

Distrimail verzorgt voor u alle werkzaamheden die bij een mailing komen kijken zoals dataverwerking, printen, adresseren, vouwen, insteken en folieverpakken. U kunt gebruik maken van onze expertise, door tijdig de details van een mailing door te nemen kan een mailing optimaal worden voorbereid. Door bijvoorbeeld de materialen slim uit te kiezen zal de verwerking vaak minder tijd in beslag nemen en valt deze vaak voordeliger uit. Ook kunnen de portokosten hierdoor aanzienlijk lager uitvallen. Want hoe minder tijd wij nodig hebben voor uw mailing, hoe meer tijd u over houdt voor de voorbereiding ervan.

Om uw doelgroep optimaal te bereiken is een correct ingedeeld adressenbestand essentieel, door onze jarenlange ervaring beschikken wij over zeer uitgebreide kennis waarmee wij de meest uiteenlopende aanpassingen op uw adressenbestand kunnen maken, waaronder uiteraard ook ontdubbelen op diverse criteria. Wij kunnen u helpen met de inkoop van drukwerk, enveloppen en verpakkingen, hierdoor zijn de materialen altijd geschikt voor de verwerking en bent u mogelijk goedkoper uit.

Door uw (basis)materialen bij ons op voorraad te zetten bespaart u op logistiek, zijn zeer korte verwerkingstijden mogelijk en wordt u gewaarschuwd wanneer een artikel op dreigt te raken. Distrimail handelt voor een aantal gerenommeerde bedrijven de buitenlandse post af. Deze bestaat uit poststukken van verschillende formaten en gewichten. Dit levert al snel een flinke besparing op de portokosten op, ook voor uw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring en onze persoonlijke aanpak zijn wij er zeker van dat wij ook uw opdrachten naar volle tevredenheid zullen uitvoeren.

Probeer het eens uit, u zult er zeker geen spijt van krijgen!

Milieu

Wij als verspreiders van post verzenden regelmatig onder meer nieuwsbrieven en flyers in folie. Op dit moment is er terecht veel aandacht voor de invloed van plastic op het milieu. Wij kunnen afbreekbare folie leveren die in de groene bak kan worden gedaan en die vervolgens bij het verwerken omgezet wordt in pure compost. Zo werken we zelf ook volop mee aan milieubewust verspreiden!

Waarom Distrimail

  •  Vindingrijk en oplossingsgericht
  •  Specialist in maatwerk, creatief denkwerk
  •  Altijd korte lijnen en hoge service
  •  Afspraak is afspraak, support is support
  •  Het onmogelijke toch voor elkaar krijgen

Onze klanten vertellen

Wij kunnen wel vertellen dat we heel goed zijn, maar we laten liever onze klanten aan het woord.
Na jaren van uiterst prettige samenwerking kunnen we nog steeds vertrouwen en bouwen op de expertise van Distrimail. Goed verpakt, efficiënt en kostenbesparend. Ook de "moeilijke" landen worden zonder aarzeling aangenomen en accuraat afgehandeld. Vakkundigheid en vriendelijkheid gaan bij Distrimail hand in hand.

Jeroen Hoogeveen

Uitgeverij Brill, Leiden
Distrimail; Betrouwbaar, meedenkend en behulpzaam. What need I say more!

Heel fijn samenwerken met Distrimail, altijd snel een prijsopgave binnen en er zijn altijd meerdere opties mogelijk qua verzenden en verpakken. We werken al meer dan 10 jaar samen. Ook fijn om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben voor vragen.

Ilonka en Inge

Atrium Innovations
Wij werken al jaren op een hele prettige manier samen met Distrimail. Er is vooraf duidelijke communicatie en er wordt gelet op de details. Zo hebben jullie ook voorkomen dat onze nieuwsbrief met een spellingsfout verzonden werd!

Judith de Ruiter

Coloplast
DUO Market Research werkt al jaren met Distrimail, zij verzorgen onze direct mailings naar grote tevredenheid. Distrimail denkt actief met ons mee hoe dingen beter kunnen zodat wij onze klanten ook weer kunnen helpen. Het contact verloopt erg soepel en zeer prettig en de tarieven zijn scherp.

Anja van Gelder

DUO Market Research
CONTACT
TEL. : 0031 (0)71 3313673 Email: info@distrimail.nl
Bezoekadres:
Conservenweg 80-82
2371 DT Roelofarendsveen