POSTVERWERKING KORTE LIJNEN, PERSOONLIJKE AANPAK

POSTVERWERKING

Door een mailing goed voor te bereiden kan er veel tijd en geld bespaard worden. Door bijvoorbeeld de materialen slim uit te kiezen zal de verwerking vaak minder tijd in beslag nemen en valt deze vaak voordeliger uit. Ook kunnen de portokosten hierdoor aanzienlijk lager uitvallen.

POST VERZENDEN

Voor de ene mailing is de matdatum het belangrijkst, voor de andere lage kosten. Wij doen al meer dan 35 jaar zaken met diverse postdiensten. Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren welke postdienst of service het meest geschikt is voor uw mailing.

POST BUITENLAND

Distrimail de specialist op het gebied van buitenlandse post. Niet alleen de verzending op zich, maar ook het advies geven over bijvoorbeeld de portokosten is ons dagelijks werk.

TARIEVEN

Prijstechnisch onderscheidt Distrimail zich door zijn aantrekkelijke tarieven, voor zowel kleinere als hele grote zendingen. Dit geldt voor zowel de verpakkingskosten als de portokosten.

BESTANDSVERWERKING

Een correct ingedeeld adressenbestand is essentieel. Wij kunnen uw bestanden ontdubbelen en bewerken zodat er geen fouten in staan. Voor alle duidelijkheid, wij handelen NIET in adressen.

OVER DISTRIMAIL

Distrimail is een postverwerkingsbedrijf dat is opgericht in 1978. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen en verzenden van boodschappen. Dit zowel fysiek als digitaal.

HET WERK

Onze dienstverlening

Distrimail verzorgt voor u alle werkzaamheden die bij een mailing komen kijken zoals dataverwerking, printen, adresseren, vouwen, insteken en folieverpakken. U kunt gebruik maken van onze expertise, door tijdig de details van een mailing door te nemen kan een mailing optimaal worden voorbereid waardoor tijd en kosten bespaard worden. Want hoe minder tijd wij nodig hebben voor uw mailing, hoe meer tijd u over houdt voor de voorbereiding ervan.

Om uw doelgroep optimaal te bereiken is een correct ingedeeld adressenbestand essentieel, door onze jarenlange ervaring beschikken wij over zeer uitgebreide kennis waarmee wij de meest uiteenlopende aanpassingen op uw adressenbestand kunnen maken, waaronder uiteraard ook ontdubbelen op diverse criteria. Wij kunnen u helpen met de inkoop van drukwerk, enveloppen en verpakkingen, hierdoor zijn de materialen altijd geschikt voor de verwerking en bent u mogelijk goedkoper uit.

Door uw (basis)materialen bij ons op voorraad te zetten bespaart u op logistiek, zijn zeer korte verwerkingstijden mogelijk en wordt u gewaarschuwd wanneer een artikel op dreigt te raken. Distrimail handelt voor een aantal gerenommeerde bedrijven de buitenlandse post af. Deze bestaat uit poststukken van verschillende formaten en gewichten. Dit levert al snel een flinke besparing op de portokosten op, ook voor uw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring en onze persoonlijke aanpak zijn wij er zeker van dat wij ook uw opdrachten naar volle tevredenheid zullen uitvoeren.

Probeer het eens uit, u zult er zeker geen spijt van krijgen!

Waarom Distrimail

  •  Vindingrijk en oplossingsgericht
  •  Specialist in maatwerk, creatief denkwerk
  •  Altijd korte lijnen en hoge service
  •  Afspraak is afspraak, support is support
  •  Het onmogelijke toch voor elkaar krijgen

Onze klanten vertellen

Wij kunnen wel vertellen dat we heel goed zijn, maar we laten liever onze klanten aan het woord.
Na jaren van uiterst prettige samenwerking kunnen we nog steeds vertrouwen en bouwen op de expertise van Distrimail. Goed verpakt, efficiƫnt en kostenbesparend. Ook de "moeilijke" landen worden zonder aarzeling aangenomen en accuraat afgehandeld. Vakkundigheid en vriendelijkheid gaan bij Distrimail hand in hand.

Jeroen Hoogeveen

Uitgeverij Brill, Leiden
Distrimail; Betrouwbaar, meedenkend en behulpzaam. What need I say more!

Heel fijn samenwerken met Distrimail, altijd snel een prijsopgave binnen en er zijn altijd meerdere opties mogelijk qua verzenden en verpakken. We werken al meer dan 10 jaar samen. Ook fijn om een persoonlijk aanspreekpunt te hebben voor vragen.

Ilonka en Inge

Atrium Innovations
Wij werken al jaren op een hele prettige manier samen met Distrimail. Er is vooraf duidelijke communicatie en er wordt gelet op de details. Zo hebben jullie ook voorkomen dat onze nieuwsbrief met een spellingsfout verzonden werd!

Judith de Ruiter

Coloplast
DUO Market Research werkt al jaren met Distrimail, zij verzorgen onze direct mailings naar grote tevredenheid. Distrimail denkt actief met ons mee hoe dingen beter kunnen zodat wij onze klanten ook weer kunnen helpen. Het contact verloopt erg soepel en zeer prettig en de tarieven zijn scherp.

Anja van Gelder

DUO Market Research
CONTACT
TEL. : 0031 (0)71 3313673 Email: info@distrimail.nl
Bezoekadres:
Conservenweg 80-82
2371 DT Roelofarendsveen